martes, 22 de marzo de 2011

KITCHEN NIGHTMARE'S ( PESADILLA EN LA COCINA)

Kitchen Nightmares és un reality show de televisió nord-americana de la cadena Fox, en els quals Xef Gordon Ramsay passa una setmana amb un restaurant si convé, a un intent per reviure el negoci.  Es basa en el programa britànic malsons Cuina Ramsay.

L'espectacle es va estrenar dimecres 19 de setembre de 2007. La primera temporada, que es va centrar en restaurants al sud de Califòrnia i Nova York zones, va concloure el desembre de 2007. La segona temporada es va estrenar el 4 de setembre de 2008. La segona temporada inclou episodis en la part superior del mig oest Estats Units, així com Nova York i Califòrnia.

La tercera temporada va ser originalment programat per estrenar-se a dimecres, gener 27, 2010,, però es va ajornar fins el divendres 29 de gener 2010 per l'Estat de la Unió

Al maig de 2010 la cadena Fox va anunciar el retorn dels malsons de cuina per a una 4a temporada. La quarta temporada va començar a transmetre 21 gener 2011 a Fox .

Al març de 2011, els productors de l'espectacle va anunciar un càsting per a una cinquena temporada.

Al Regne Unit, que s'emet als EUA amb el nom de cuina de Ramsay malsons al Canal 4, que també produeix la versió del Regne Unit. Reposicions de la temporada 1 i 2, juntament amb la sèrie britànica, sovint es mostra en BBC Amèrica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario