miércoles, 23 de marzo de 2011

ELS SEUS LLIBRES PART 1

Dios quines ganes tinc de que m'arribin els que tinc demanats.... l'unica putada.. QUE ESTAN EN INGLES.

Llastima que l'unic que esta publicat al país, es EL MUNDO EN MI COCINA, molt entretingut..  si prves a fer algún plat... surten bons i tot..

                                                             CHEF FOR AL SEASONS

Cada un dels quatre capítols d'aquest llibre està dedicat a una temporada, amb l'obertura de les reflexions personals de Gordon sobre els ingredients favorits de la seva temporada i les seves idees de vegades sorprèn per la combinació d'ells. Les receptes innovadores permeten crear plats que captura el sabor dels ingredients frescos en la seva millor temporada.


                                                          
                                                               GREAT ESCAPE

En la primera sèrie de Gordon Ramsay Great Escape, Gordon es va embarcar en un viatge culinari al voltant de l'Índia, el descobriment de l'amplitud i profunditat de la cuina del país. Al llarg del seu viatge, Gordon seleccionat el millor de la gran varietat d'espècies de l'Índia i en aquest llibre sumptuosa que ens mostra com utilitzar l'autenticitat de produir bells plats de àpexs. El llibre inclou més de 100 receptes.


                                                                      3 STAR CHEF

Gordon aliments és mundial famós per les seves combinacions de sabors sublims, magnífics ingredients, la habilitat incomparable vehicles tècnics i brillant presentació. En aquest bell volum, cinquanta dels seus plats clàssics un es presenta - per primera vegada com un portafoli fotogràfic, a continuació, com receptes completes, com la produïda en el restaurant. A la primera part de la xinesa darrere de les escenes i reportatges bella imatge dels plats acabats per Quentin Bacon, - un món conegut fotògraf d'aliments, la captació de l'essència de tres Gordon cuinar amb estrelles Michelin i el seu estat del medi ambient de treball d'art. A la segona part del llibre, l'ara plats cinquanta presenten com receptes detallades. Aquest llibre exquisit és una revelació per a aquells que no han experimentat la de Gordon Ramsay 3 *** primera experiència i un record perfecte.



                                           WORLD KITCHEN ( EL MUNDO EN MI COCINA )

Què et ve de gust sopar aquesta nit? Italià? Xinès? Francès? Amb tan manyvariets de la cuina que s'ofereixen, Gordon Ramsay ha creat una amazingbook amb les seves receptes favorites d'arreu del món. Cada capítol ofereix plats diferents d'un país que a tots ens agrada menjar, i m'encantaria aprendre més sobre. Gordon explora Orient Mitjà, Amèrica, tailandès, xinès, indi, espanyol, francès, italià, grec i britànic. No importa el que vostè està d'humor per a aquest llibre el cobert.


                                                          GREAT BRITIDH PUB FOOD

En aquest llibre excepcional, Gordon Ramsay equips amb xef Mark Sargeant per mostrar el millor de la cuina britànica. completa de receptes tradicionals sumptuosa i abundant per emportar, Gordon Ramsay's Great British Pub Food és perfecta per relaxar-se, una cuina familiar i reconfortant.


Jo personalment estic a l'espera del últim...pero qui sap... el 3 stars també pinta molt bé pero es massa car.

No hay comentarios:

Publicar un comentario