martes, 22 de marzo de 2011

PESADILLA EN LA COCINA PRIMERA TEMPORADA

1. PETER'S

Recordo clarament aquest primer capitol... Que flipat el Peter, un projecte de mafiós, amb un Mercedes, moreno de raig uva, somriure prodifent.

Critica trobada per internet:

Jo estava molt decebut per la cuina aquesta nit malsons. Vaig tenir grans esperances en ell perquè sempre m'ha agradat la versió del Regne Unit mostra a BBC Amèrica. La versió americana? No tant.Va començar com una mica la versió del Regne Unit. l'arribada de Gordon no era una "sorpresa" com la versió del Regne Unit. Gordon va fer provar el menjar com ho faria en la versió britànica. Es va inspeccionar la cuina com ho faria en la versió britànica. Ens reunim amb els amos de restaurants i dels treballadors com la versió del Regne Unit. Però anem.El tipus de veu en off Kitchen Nightmares sonava com un mal imitador de la veu en off tipus de Hell's Kitchen. De fet, crec que he sentit veu en off fer un treball per Discovery Channel o History Channel o alguna cosa així.I què passava amb els efectes de so estúpid per als títols a la pantalla? Això no és necessària en absolut i era en realitat simplement ximple.Després Gordon ha refet la seva cuina durant la nit? El reemplaçament d'una estufa o al forn o prestatgeries o alguna altra cosa com en la versió de Regne Unit, però mai havia refet la seva cuina. Una nova cuina no té un gran restaurant com hem vist al final. Es tracta de la xef.I no vam tenir molt d'aquesta nit el xef. L'espectacle es va centrar per complet en el co-propietari de Pere i la seva manca total i absoluta d'autocontrol i l'experiència de cuina. ¿Si més no recordar el nom del xef? Jo no ho fan. A causa que el xou va ser tot sobre Pere.Peter actua com un aspirant a cap de la màfia. Peter actua com una lluita contra cul mal (en realitat - puny de combat) un cobrador de deutes.  Peter  es menjar l'aliment de la cuina que estava destinat als clients. Peterregalant menjar i el vi de forma gratuïta. Peter prendre diners d'aquesta nit a prendre, fins i tot quan no algun benefici.Ni tan sols posar fi a la manera com la versió del Regne Unit ho fa. mostrar el resultat d'aquesta nit que acaba d'acabar amb, bàsicament, Gordon desitjant-los sort i la germana de Pere (i co-propietari d'ella) pensant que en Pere va canviar. Això després que Gordon li va dir a Pere que ell està fent mal el restaurant de la família més que bé. Veig les coses van canviar molt en aquesta àrea. No!En la versió del Regne Unit, Gordon apareix i visita el restaurant de 4-6 setmanes després. Ell els digui si han fet una bona feina seguir en bon camí o si han tornat a la mateixa història de sempre i decebut és. El control en el personal i els temes el que està passant.Crec que el que realment m'agradava més sobre aquesta versió americana és la manca d'atenció en el xef. La versió del Regne Unit té a veure amb el primer cuiner i el propietari (s) / encarregat (s) en segon lloc - a menys que els dos són igualment culpables per la feina ho sento. La versió dels EUA? Argh.Vaig a donar a aquesta versió americana de la cuina Malsons un tir més i si no és una setmana més proper, que serà del meu cartell.Però t'ho prometo. Si estic sempre en Babilònia, Nova York i de Pere va ser l'únic lloc obert? M'agradaria anar a la botiga d'aliments de mascotes local i menjar menjar de gos en primer lloc. Pere i la seva actitud (per no esmentar l'estat del seu peu a la nevera) va ser suficient perquè em donen ganes de morir-me de fam. Yéchar.

Buscant més informació sobre aquest restaurant... SORPRESA...  CLOSED

A veure quants més han tancat... s'admenten apostes.


I per acabar el videos del programa

No hay comentarios:

Publicar un comentario