sábado, 26 de marzo de 2011

LLIBRES SEGONA PART

Continuem amb la bibliografia..




HEALTHY APPETITE


Gordon Ramsay, corredor de marató i fervent partidari d'una dieta variada però equilibrada, actual 100 receptes que ajudaran a contribuir a un estil de vida saludable. Gordon rebutja la idea que l'alimentació saludable ha de ser avorrit i monòton i en el seu lloc es crea receptes que són delicioses i fàcils de preparar, i no li farà un augment de pes. HEALTHY APPETITE gana ofereix receptes a mida per satisfer un estil de vida agitat, modern i demostrates el fàcil que és mantenir un equilibri saludable i la dieta d'interès sobre una base diària.



FAST FOOD
En el menjar ràpid, Gordon rebutja la idea que la naturalesa de l'estil de vida ràpid ritme d'avui ens ha d'impedir que siguin capaços de preparar els àpats a casa ràpida i nutritius cuinats. Ell ofereix cinc plats fàcils menors de quinze títols diferents que van des dels entrants ràpid per a dinars de treball. El llibre també compta amb quinze menús per als àpats de la setmana i entretenir a amics. Confiança i els cuiners de casa per primera vegada de la mateixa manera Wil ser capaç de crear plats waterin la boca en cap moment a tots. És un llibre de receptes per satisfer el ritme de la vida moderna.



SUNDAY LUNCH

Gordon Ramsay's Sunday Lunch compta amb algunes de les millors receptes de mostrar Gordon aliments revista "The F Word". El llibre presenta un estil exquisit de Gordon de la cuina de tots els plats que es presenten en els programes i els organitza en 25 menús - cadascuna amb coure entrant, plat principal amb acompanyaments i postres. Cada menú també compta amb un calendari molt valuosa i una gran varietat de trucs i dreceres adquirida en la seva dilatada carrera en algunes de les millors cuines del món. Les receptes van des dels tradicionals rostits de diumenge a plats d'estiu més lleuger, de fàcil 30 - menjars minuts als menús inspirats en cultures diferents.



                                                        MAKES IT EASY
Gordon Ramsay's Makes it easy proporciona una informació privilegiada - guia per aconseguir grans resultats a casa sense gastar una fortuna o les hores a la cuina. El llibre està dividit en capítols easly digestble com Esmorzar i brunch, només per als nens, Bellini i blinis i cuinar per a una multitud, la qual cosa revela l'estrella Michelin, el xef de proveïment, compra i preparació d'una varietat d'ingredients àmpliament disponible abans de convertir-los en plats sensacionals


                                                             JUST DESSERTS

Els primers capítols en només tractar Postres amb els blocs de construcció bàsics, seguit d'una sèrie de fàcil - a - seguir les receptes. Així com una sèrie de rondes de postres d'un àpat, el llibre de Gordon dóna cuiners l'última peça del trencaclosques en la creació perfectament equilibrat, molt ben presentat i la boca, simplement




No hay comentarios:

Publicar un comentario