Segon postre interessant del llibre DESSERTS de Gordon Ramsay..
THAI RICE PUDDING WITH COCONUT AND LEMON GRASS
ARRÒS AMB LLET TAILANDES AMB HERBA DE COCO I LLIMONA
Possiblement el millor arròs amb llet a l'oest. Jo faig servir l'arròs delicat, fragant gessamí tailandès lleugerament enganxós i cuinar en aigua amb sal en la forma tradicional tailandès, afegint sucre i crema de coco després. Per enriquir Fürher, li suggereixo que afegeixi una mica de nata. aquestes postres calenta i cremós Servir, amb un acompanyament de mango picant.
Ingredients per a 4 persones:
250 gr. Arròs tailandès del gessamí
1 tija d'herba de llimona fresc, tall a la meitat.
500 ml d'aigua
1 / 2 culleradeta de sal marina fina
100 gr de sucre en pols
200 ml de crema de coco
4 cullerades de nata, i una mica més amb el servidor (opcional)
Per servir:
llesques de mango
1. Posar l'arròs, l'herba de llimona, l'aigua i la sal en una cassola mitjana pesants basat. Portar a ebullició, remenant una vegada o dues vegades, després baixi el foc a lent, tapi i cuini a foc lent durant 12 minuts.
2. Traieu la paella del foc i, sense treure la tapa, deixar reposar durant 5 minuts.
3. Treure l'herba de llimona. Afegir el sucre i Revuelva fins que es dissolgui, després afegiu la crema de coco. Deixar reposar, tapat, durant 5 minuts. Afegeix la crema doble.
4. Serveixi l'arròs amb llet calenta en comptes de calent, afegir la crema extra si ho desitja. Cobreixi amb llesques de mango.
Més o menys queda una cosa aixi... a veure si tinc temps i escanejo la foto del llibre.
Ja provarem la recepta, llastima que no se on trobar el arros tailandes de gessami... provare amb basmati.
No hay comentarios:
Publicar un comentario