martes, 5 de abril de 2011

THAI RICE PUDDING WITH COCONUT AND LEMON GRASS

Segon postre interessant del llibre DESSERTS de Gordon Ramsay..


THAI RICE PUDDING WITH COCONUT AND LEMON GRASS

ARRÒS AMB LLET TAILANDES AMB HERBA DE COCO I LLIMONA

Possiblement el millor arròs amb llet a l'oest. Jo faig servir l'arròs delicat, fragant gessamí tailandès lleugerament enganxós i cuinar en aigua amb sal en la forma tradicional tailandès, afegint sucre i crema de coco després. Per enriquir Fürher, li suggereixo que afegeixi una mica de nata. aquestes postres calenta i cremós Servir, amb un acompanyament de mango picant.

Ingredients per a 4 persones:

250 gr. Arròs tailandès del gessamí
1 tija d'herba de llimona fresc, tall a la meitat.
500 ml d'aigua
1 / 2 culleradeta de sal marina fina
100 gr de sucre en pols
200 ml de crema de coco
4 cullerades de nata, i una mica més amb el servidor (opcional)

Per servir:
llesques de mango



1. Posar l'arròs, l'herba de llimona, l'aigua i la sal en una cassola mitjana pesants basat. Portar a ebullició, remenant una vegada o dues vegades, després baixi el foc a lent, tapi i cuini a foc lent durant 12 minuts.
2. Traieu la paella del foc i, sense treure la tapa, deixar reposar durant 5 minuts.
3. Treure l'herba de llimona. Afegir el sucre i Revuelva fins que es dissolgui, després afegiu la crema de coco. Deixar reposar, tapat, durant 5 minuts. Afegeix la crema doble.
4. Serveixi l'arròs amb llet calenta en comptes de calent, afegir la crema extra si ho desitja. Cobreixi amb llesques de mango.


Més o menys queda una cosa aixi... a veure si tinc temps i escanejo la foto del llibre.
Ja provarem la recepta, llastima que no se on trobar el arros tailandes de gessami... provare amb basmati.

No hay comentarios:

Publicar un comentario