domingo, 3 de abril de 2011

LLIBRES TERCERA PART

La tercera i ultima part dels llibres publicats per Gordon Ramsay


                                                            
        
                                                                              SECRETS

Secrets de Gordon Ramsay, descobreix moltes de les tècniques de preparació única, trucs culinaris d'estalvi de temps i altres secrets del xef ha après en la seva carrera. El llibre és també una col lecció de més de 100 receptes fantàstic per als mariscs, aus, caça, pastes, ous i postre.



                                                                 PLAYING WITH FIRE

"Gordon Ramsay està jugant amb foc" explica la història increïble del viatge de negocis de Gordon de sous-xef superestrella. Des dels primers passos en l'escala corrent Aurbergine a ser amo del seu primer restaurant i guanyar tres estrelles Michelin. Godoy comparteix la seva passió per l'aventura i Rik i els seus secrets costat aconseguir èxit. Gordon explica la importància d'aconseguir una correcta informació i analitza els thats dels projectes no han treballat i com ell ha après dels errors.



                                                                      HUMBLE PIE

Tothom pensa que saben el veritable Gordon Ramsay: rude, fort, impulsat patològicament, obstinat com l'infern. Però aquesta és la seva veritable història. Aquesta és l'autobiografia de Gordon - la primera vegada que ha explicat la història completa de com es va convertir en el xef més famós i infame del món: la seva infància difícil, l'addicció del seu germà, l'heroïna i la seva primera carrera no com a futbolista: tots aquests s'aprima l'han convertit en el talent culinari ha fet que en l'actualitat.


  
                                                                     BEST MENUS

En el nou Gordon Ramsay de la sèrie de televisió del Regne Unit, els millors restaurants de Ramsay, el xef ha estat celebrant el talent impressionant i diversa en les cuines de tot el país, centrant-se en italià, francès, espanyol, anglès, xinès, tailandès, indi i restaurants del nord d'Àfrica. per complementar la sèrie de Gordon ha elaborat un llibre mostrant no només els seus menús favorits de la Primavera perfecte, els menús d'estiu, tardor i hivern. Els seus 52 menús seleccionats es mostren en les pàgines en rodanxes, perquè el lector pot barrejar i combinar per a crear el seu menú preferit per a qualsevol ocasió i durant tot l'any.




                                                         CHRISTMAS WITH GORDON
Ja sigui que estigui organitzant una festa de Nadal begudes per als amics, cuinar el sopar sencera o només t'ho postres, aquest llibre li donarà tota l'ajuda que necessita per assegurar-se que les seves festivitats siguin inoblidables. Gordon ha creat cinc menús diferents es va centrar en els plats clàssics amb un toc modern: gall d'indi rostit amb llimona, una nova presa en la carn de Wellington, un pernil glacejat amb mel sumptuosa; fiullets dim fregits baix, i una oca aromàtiques, rostit amb cinc espècies i honey.There's també un calendari per a cada menú, que l'ajuda a fer tot el possible el dia anterior i evitar el pànic d'última hora o l'estrès en el dia. És el millor regal de Nadal qualsevol cuiner pot comprar ells mateixos, o un gran regal per a la cuinera en la seva vida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario