lunes, 4 de abril de 2011

BAGUETTE AND BUTTER PUDDING LACED WITH BAILEYS

Bueno bueno.. fent un vistasso als llibres del Gordon, m'he quedat especialment pillat amb aquesta recpete del seu llibre DESSERTS

Alli va la recepta, esta traduida... Mes endavant la provare, es a dir dema..jajaja  i us comentare que tal.

BAGUETTE AND BUTTER PUDDING LACED WITH BAILEYS

Baguette i el púding de mantega barrejada amb Baileys

La majoria dels xefs ara semblen tenir la seva pròpia versió de pa i púding de mantega, amb pans enriquits, com pa dolç, el dolor au chocolat i brioix. M'agrada utilitzar llesca fina de pa francès o croissants - que permetin la riquesa de la crema Eggy a venir a través. Un bon raig de licor de crema de Baileys això en el eteri. el púding i serveixi calenta, no gaire calenta, corria amb un Baileys mica més si això no és massa d'una exageració.

Ingredients per a 6 persones.

50 gr de mantega, estovada
Mitja barra de pa (150 gr.) Tallada en rodanxes fines
60 gr. panses o nabius secs, o una barreja d'ambdós
2 rovells d'ous grans
2 ous grans
40 gr. sucre en pols
300 ml de nata líquida
300 ml de llet
4 cullerades de licor de crema de Baileys, o més al gust
sucre Demerara, per empolvorar
3 cullerades de melmelada d'albercoc



1. Utilitzeu un botó gran de la mantega per greixar el sidesof un 1,5 litres font de forn poc profunda. Estendre les llesques de pa amb la mantega restant. Organitzar el pa al plat en capes superposades, ruixar la fruita seca en el medi.
2. Batre els rovells dels ous, els ous sencers i toghete sucre en un bol gran fins que estigui cremosa, després va vèncer en la crema, la llet i Baileys. Lentament aboqui aquesta barreja sobre el pa.
3.Pulse les llesques de pa amb compte amb què els dits perquè estiguin completament submergits.
4. Deixar reposar durant uns 20 minuts per permetre que el pa per a absorbir la crema. Precaliente al forn a 180 º C.
5. Col loqueu el plat en una font de forn i de so envoltant amb aigua bullint per arribar fins a la meitat dels costats del plat. (A bany maria s'utilitza per evitar el sobreescalfament de la crema, que d'altra manera podria quallar.) Poc abans d'aquest temps s'ha acabat, calenta la melmelada d'albercoc fins nasal.
6. Fregui aquesta esmalt sobre la superfície del budín i deixar reposar durant 15 minuts abans de servir. La crema es continuï cuinant i ferm durant aquest temps. Afegeix una mica mes de Baileys sobre cada porció de servir si ho desitja.




Mes o menys queda una cosa aixi. Ja comentare la experiencia de fer la recepta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario