miércoles, 6 de abril de 2011

OPEN OMELETTE OF GOAT'S CHEESE AND SPINACH

Va cambiem de llibre ara una recepta de CHEF'S SECRETS, es un llibre on esta separat per ingredients entre marisc, pasta, fruites, ous, carns....
Ja anire ficant receptes d'aquest fantatic llibre....
Va XUS aquest es per a tu. a veure si t'agrada..

OPEN OMELETTE OF GOAT'S CHEEE AND SPINACH

OBERT DE TRUITA DE FORMATGE DE CABRA I ESPINACS

Com una modificació de la tècnica de truita perfecta, trossos de chrèvre i les fulles d'espinacs nadó es troben dispersos en la part superior d'una truita suau d'ajust, que després van brillar a la graella al color lleugerament el Chèvre. Jo faig servir un cendres (coberta de cendres) de formatge de cabra, però es pot substituir un Chèvre herba recobert si ho prefereix. Serveixi directament de la paella amb un full d'amanida mixta i pa cruixent.

Per a 2 persones com a un apat lleuger.

2 grapats de fulles tendres d'espinacs, 50 gr.
2 cullerades d'oli d'oliva
4 ous grans

20 gr de mantega, tallada a daus
100 gr. formatge de cabra suau
2 cullerades de formatge parmesà acabat de ratllar
sal marina i pebre acabat de moldre negre



1. Precalenti la graella a mig. Poseu els espinacs en una paella amb 1 cullerada d'oli d'oliva i posar sobre una heatfor baixa sobre 30 segons fins que estiguin lleugerament marcides, a continuació, retirar del foc i escórrer sobre paper de cuina.
2. Col loqueu una safata 21-23 cm de truita a foc mitjà-alt. Batre els ous en un bol fins que estigui ben barrejat, però no afegir sal o pebre. Quan vostè pot sentir un bon calor en augment, afegir la cullerada d'oli d'oliva restant a la ronda de pa i agitar la base, a continuació, posar la mantega en daus i deixeu que es fongui i l'escuma.
3. Quan la mantega es fa escuma, aboqui en els ous. Prendre una forquilla (iddeally metall si la seva cassola es triga, en cas contrari un plàstic resistent a la calor de fusta o una) i remoure la barreja d'ou rodó a la cassola. Quan la barreja és de dos terços conjunt, deixar de remenar amb la forquilla. Una mica formatge de cabra a trossos i es dispersen aquests i les fulles d'espinacs sobre la superfície de la truita. Escampar-el formatge parmesà.
4. Ara poseu la safata de truita a la graella fins a la part superior és la lleugera i el formatge estigui daurat. Retirar del foc i afluixar les vores amb un Knife paleta. Tregui la truita de la paella i servir, tallar en trossos.
 
VARIANTS
 
 ceba caramelitzada i anxoves: Cook 03/02 a rodanxes la ceba vermella lentament en oli d'oliva amb una mica de llum de sucre fins que estigui tendra i caramelitzada. Deixar refredar una mica i després es dispersen sobre la truita de mitja sèrie i la part superior amb 4-6 filets d'anxova tallada. Finalitzar l'anterior.
Confit de tomàquets Chery: Lent tomàquets cherry rostits en oli d'oliva amb el condiment ans farigola fins que estiguin tendres. Dispersió sobre la truita de mitja sèrie amb alfàbrega. Finalitzar l'anterior.
Truita d'Arnold Bennet: Inici de la truita de mitja sèrie amb flocs, escaldats abadejo fumat, salsa de crema de formatge Mornay i el formatge ratllat. Gratinar al grill de dalt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario