viernes, 25 de marzo de 2011

SUBLIME SCRAMBLED EGGS

Sublim ous remenats

Bona ous remenats són difícils de superar però són fàcil equivocar-se. Si segueix aquests passos que ha d'acabar amb un resultat perfecte cada vegada.
Llest en 10 minuts.


INGREDIENTS

4 xampinyons

 tomàquet cherry
4 llesques de pa tipus xapata, aproximadament
6 ous mantega

1 cullerada de crema fresca
Un grapat de cibulet

També necessitareu:
Oli d'oliva
 sal marina i pebre negre acabat de moldre.


Preparació

Escalfar una mica d'oli d'oliva en una paella . Afegir els bolets, salpebrar i afegir els tomàquets i cuinar durant 5 minuts. Mentrestant, torrar el pa.
Trenqui els ous en un recipienti afegir la mantega.
Usant una espàtula o cullera de fusta, barregeu els ous amb freqüència per combinar els rovells amb les clares. Retirar del foc i seguir remenant.
Torneu a la calor i continuï remenant. Repetiu això com els ous remenats, això prendrà al voltant de 4 - 5 minuts: Encara ha de ser suau i molt voluminosa ..No deixeu que s'escalfi massa, mantenir-se en moviment la paella

Retirar del foc una última vegada, seguiu remenant i afegiu la crema fresca condiment ans. Picar el cibulet i doblar en els ous.
Col loqueu les torrades en plats calents i ruixar amb oli d'oliva. Ficar els ous remenats a la part superior. Servir amb els bolets i els tomaquets al costat.




Si teniu paciencia el video esta amb anglés... pero mes o menys diu el ke hi ha escrit...

No hay comentarios:

Publicar un comentario