domingo, 27 de marzo de 2011

GUIA DE RESTAURANTS GORDON RAMSAY LONDRES PART 2

Anem seguitn la estela de Gordon Ramsay a través dels seus restaurants a la capital britanica.


GORDON RAMSAY AT CLARIDGE'S

Un altres restaurant dins d'un famosisim hotel de Londres.

L'impressionant interior d'estil Art Deco de Gordon Ramsay al Claridge's defineix glamour i estil. Informació de la zona esplèndids es complementen amb un servei impecable, amb l'aparador menú europeu modern amb els millors ingredients de temporada experta cuits i ben presentats.





I mirant la seva web.. fa bona pinta el menu i la carta

http://www.gordonramsay.com/claridges/



PETRUS

Aqui ja parlem amb paraules majors  PETRUS.

El menú francès modern en Petrus, creat pel xef Sean Burbidge, combina el sabor clàssic de Pentecosta la presentació exquisida. Els clients poden triar entre 500 vins experta guiada pel cap Sumiller Naoko Tomita.

El vi més barat 73 euros, el més car 243 euros.


 




Per si hi voleu anar, porteu cales:

http://www.gordonramsay.com/petrus/



SEGONA TEMPORADA PESADILLA EN LA COCINA

11. HANDLEBAR

Feia bona pinta... pero ... perque un paleta s'arrisca a portar un local que abans tenia exit... si no en te ni punyetera idea.

Quin geni el Billy, l'amo... de cop i volta.. ponlo en venta, amb dos collons..pero sembla se que se'n ensurten.




I no se perque no em sorpren, pero.... CLOSED

http://www.yelp.com/biz/handlebar-mount-sinai


I bueno seguint la costum.. els videos






SEGONA TEMPORADA PESADILLA EN LA COCINA

Ja tenim aqui la segona temporada de Pesadilla en la cocina... Va ser emessa durant el 2008 i 2009...
En aquesta si que es veuen coses interessants..


Bueno per començar la temporada va anar a visitar algun dels restaurants de la temporada pasada... no tots nomes alguns, suposant que els altres ja estaven tancats..

PETER's.... ara tancat
FINN McCOOL.... encara obert, suposadament
CAMPANIA... ves a saber.
PURNIMA.... l'unic que te exit.















sábado, 26 de marzo de 2011

LLIBRES SEGONA PART

Continuem amb la bibliografia..




HEALTHY APPETITE


Gordon Ramsay, corredor de marató i fervent partidari d'una dieta variada però equilibrada, actual 100 receptes que ajudaran a contribuir a un estil de vida saludable. Gordon rebutja la idea que l'alimentació saludable ha de ser avorrit i monòton i en el seu lloc es crea receptes que són delicioses i fàcils de preparar, i no li farà un augment de pes. HEALTHY APPETITE gana ofereix receptes a mida per satisfer un estil de vida agitat, modern i demostrates el fàcil que és mantenir un equilibri saludable i la dieta d'interès sobre una base diària.



FAST FOOD
En el menjar ràpid, Gordon rebutja la idea que la naturalesa de l'estil de vida ràpid ritme d'avui ens ha d'impedir que siguin capaços de preparar els àpats a casa ràpida i nutritius cuinats. Ell ofereix cinc plats fàcils menors de quinze títols diferents que van des dels entrants ràpid per a dinars de treball. El llibre també compta amb quinze menús per als àpats de la setmana i entretenir a amics. Confiança i els cuiners de casa per primera vegada de la mateixa manera Wil ser capaç de crear plats waterin la boca en cap moment a tots. És un llibre de receptes per satisfer el ritme de la vida moderna.



SUNDAY LUNCH

Gordon Ramsay's Sunday Lunch compta amb algunes de les millors receptes de mostrar Gordon aliments revista "The F Word". El llibre presenta un estil exquisit de Gordon de la cuina de tots els plats que es presenten en els programes i els organitza en 25 menús - cadascuna amb coure entrant, plat principal amb acompanyaments i postres. Cada menú també compta amb un calendari molt valuosa i una gran varietat de trucs i dreceres adquirida en la seva dilatada carrera en algunes de les millors cuines del món. Les receptes van des dels tradicionals rostits de diumenge a plats d'estiu més lleuger, de fàcil 30 - menjars minuts als menús inspirats en cultures diferents.



                                                        MAKES IT EASY
Gordon Ramsay's Makes it easy proporciona una informació privilegiada - guia per aconseguir grans resultats a casa sense gastar una fortuna o les hores a la cuina. El llibre està dividit en capítols easly digestble com Esmorzar i brunch, només per als nens, Bellini i blinis i cuinar per a una multitud, la qual cosa revela l'estrella Michelin, el xef de proveïment, compra i preparació d'una varietat d'ingredients àmpliament disponible abans de convertir-los en plats sensacionals


                                                             JUST DESSERTS

Els primers capítols en només tractar Postres amb els blocs de construcció bàsics, seguit d'una sèrie de fàcil - a - seguir les receptes. Així com una sèrie de rondes de postres d'un àpat, el llibre de Gordon dóna cuiners l'última peça del trencaclosques en la creació perfectament equilibrat, molt ben presentat i la boca, simplement




LITTLE GORDON

AL tanto amb el crio que fa les aprodies aquestes... gran campaña de publicitat que despres van saber vendreu be...







viernes, 25 de marzo de 2011

SUBLIME SCRAMBLED EGGS

Sublim ous remenats

Bona ous remenats són difícils de superar però són fàcil equivocar-se. Si segueix aquests passos que ha d'acabar amb un resultat perfecte cada vegada.
Llest en 10 minuts.


INGREDIENTS

4 xampinyons

 tomàquet cherry
4 llesques de pa tipus xapata, aproximadament
6 ous mantega

1 cullerada de crema fresca
Un grapat de cibulet

També necessitareu:
Oli d'oliva
 sal marina i pebre negre acabat de moldre.


Preparació

Escalfar una mica d'oli d'oliva en una paella . Afegir els bolets, salpebrar i afegir els tomàquets i cuinar durant 5 minuts. Mentrestant, torrar el pa.
Trenqui els ous en un recipienti afegir la mantega.
Usant una espàtula o cullera de fusta, barregeu els ous amb freqüència per combinar els rovells amb les clares. Retirar del foc i seguir remenant.
Torneu a la calor i continuï remenant. Repetiu això com els ous remenats, això prendrà al voltant de 4 - 5 minuts: Encara ha de ser suau i molt voluminosa ..No deixeu que s'escalfi massa, mantenir-se en moviment la paella

Retirar del foc una última vegada, seguiu remenant i afegiu la crema fresca condiment ans. Picar el cibulet i doblar en els ous.
Col loqueu les torrades en plats calents i ruixar amb oli d'oliva. Ficar els ous remenats a la part superior. Servir amb els bolets i els tomaquets al costat.




Si teniu paciencia el video esta amb anglés... pero mes o menys diu el ke hi ha escrit...

jueves, 24 de marzo de 2011

GUIA DE RESTAURANTS GORDON RAMSAY LONDRES PART 1

Bueno variem una mica per no empalagar a la gent amb els videos i els seus llibres, avui descobrirem els seus restaurants... començarem amb Londres..

Si no he comptat malament, son 12 els restaurants que te a la capital britanica.

Els mes famosos son el MAZE i el PETRUS.


SAVOY GRILL

El Savoy Grill és un dels restaurants més emblemàtics de Londres.

El menjador s'ha restaurat a la seva glòria format, amb llums d'aranya Art Deco inspirat, miralls antics i vellut mohair que abasti tots els que reflecteix la seva història glamorosa.

Xef director, Stuart Gillies juntament amb el xef Andy Cook, ha creat un menú que s'inspira en plats clàssics anglesos i francesos d'edat i inclou l'emoció del teatre i del servei de taula auxiliar per a un nombre de plats.




La primera imatge es la entrada del Savoy Grill... impresionant
La segona els cuiners, el pel roig es Andy Cook, l'altre es d'imaginar que es Stuart Gillies.
I l'interior del Savoy... sense paraules

Llastima que no tinguin pagina web propia, casi totes estan redirigides a la web de Gordon Ramsay
http://www.gordonramsay.com/thesavoygrill/
Pero pinta molt molt bé.

 RESTAURANT GORDON RAMSAY

Bueno una mica desconegut per mi.. situat al famos barri de Chelsea aprop de l'estadi de futbol.

La combinació d'elegància contemporània, un ambient íntim i un servei incomparable, Restaurant Gordon Ramsay totes les característiques de veritable excel.lència. Utilitzant els millors ingredients i combinacions del sublim sabor, cada platet és bellament presentat i demostra habilitats de vehicles tècnics destacats pel xef Clara Smyth i el seu equip.




La seva pagina web pels interessats:

S'ha de dir... tots els restaurants tene una carta espectacular